Veel gestelde vragen

Wanneer begin je positiekleding te dragen?
Dat verschilt per vrouw en per zwangerschap. Luister gewoon naar je eigen lichaam. Zitten je broeken niet meer lekker, dan is het voor jou tijd om een zwangerschapsbroek te gaan dragen. Het maakt niet uit of dit met 7 of met 20 weken is! Voor de lingerie,shirts en jurkjes geldt hetzelfde. Vaar zijn je borsten het eerste wat groeit, dus een nieuwe bh is al vrij snel nodig. Door het groeien van borsten en buik worden je shirtjes steeds korter en gaan omhoog kruipen. Een leuk zwangerschapsshirt doet dan wonderen! Denk maar zo, hoe eerder je het draagt, hoe langer je er plezier van hebt.
De meeste shirts en jurkjes zijn strak waarom is dit?
Als je zwanger bent verdwijnt je taille. Een positieshirt of jurk heeft een verhoogde taille. Door het dragen van een strak shirt of jurkje wordt het accent op je buik gelegd zonder dat je er plomp uit gaat zien. Uiteraard zijn ze super elastisch en groeien gewoon met je buik mee!
Welke maat kan ik het beste bestellen?
Kijk eens bij advies- en bestellijn onder aan de pagina. Daar vind je een maattabel waar je de juiste maat af kunt lezen. Mocht je toch twijfelen dan vind je daar ook ons telefoonnummer. We geven je graag advies.
Blijft het artikel de hele zwangerschap passen?
In de meeste gevallen wel, maar dat is moeilijk 100% te garanderen. Elke zwangerschap is anders, de een komt 10 kilo aan, de ander 30!Het zou dus kunnen dat je aan het einde van je zwangerschap een andere maat nodig hebt.
Bij een broek staat “verstelbare taille”, hoe werkt dit?
Aan de binnenkant van de broek ter hoogte van de heup (dus niet aan de elastische band) zit knoopsgatenelastiek. Deze kan je aantrekken om de broek in het begin van de zwangerschap kleiner te maken. En losser naarmate je zwangerschap vordert. Zo groeit de broek met je mee.
Zijn er ook lengte maten?
De meeste broeken hebben standaard lengte 34. Helaas zijn er weinig broeken met lengte maten. Is maat 34 te kort, neem dan even contact met ons op dan kunnen wij je vertellen welke broeken zeker langer uitvallen.
Het artikel van mijn keuze is niet uitverkocht, kan dat dan wel besteld worden?
Sommige artikelen kunnen we bijbestellen. Stuur even een mailtje dan gaan we voor je op zoek!
Ik ben op zoek naar een specifiek artikel maar dat staat niet bij jullie op de site. Hebben jullie het dan toch?
Naast deze webshop hebben wij ook een winkel in Weert. Omdat niet alle artikelen online te koop zijn is het zeker mogelijk dat wij het specifieke artikel wel hebben. Stuur ons een mailtje dan gaan we voor je zoeken.
Overige vragen
Staat je vraag er niet bij neem dan even contact met ons op.
Volgende
Terug